Kontaktne Informacije

Zdrav način življenja 1. del

24.03.2014 18:15

 1. del o zdravem živlenju in splošnem čiščenju organizma

 SPLOŠNO ČIŠČENJE ORGANIZMA.

 

Umivamo se vsako jutro in vsak večer, pomivamo posodo, sesamo, brišemo prah, pomivamo tla, odnašamo smeti, … Gre za vzdrževanje čistoče v skupnosti, v kateri živimo. Vzdržujemo čistočo naših domov, našega telesa, stanovanj, oblačil… Kdo pa bo očistil oz skrbel za čistočo našega organizma? Naš organizem smo mi sami, od čistoče le-tega je odvisno tudi, ali bomo lahko pomivali posodo, brisali tla, sesali,…


Mi sami! To je pomembno. Od nas samih je odvisno naše zdravje, ne od lekarn, klinik in bolnišnic. Nas mora skrbeti čistoča notranjih organov, od njihovega nemotenega delovanja je odvisno naše življenje.


Vsak od nas je že bil kdaj pri zdravniku. Pomislite, kaj so vam govorili. So vam povedali, od česa oz zaradi česa je prišlo do nastale težave in kaj je potrebno storiti, da se ne ponovijo? Niso. Večina nas je šla po sledeči poti:
Simptomi so takšni in takšni, tukaj imate recept, pojdite do lekarne, kjer dobite zdravila, pozdravite se, kontrolni pregled čez nekaj časa (večinoma nas na hitro odpravijo, saj se zdravnik, zaradi dolgih čakalnih vrst, ne more posameznemu bolniku posvečati dve uri).


In nato. Hitro se pozdravimo. Kajne? Nismo pozdravljeni, odstranjeni so le simptomi bolezni, sam vzrok pa ne. Organizmu je še slabše, namesto, da se bori s svojim imunskim sistemom, vanj vnesemo sintetična zdravila. Tegobe se velikokrat zopet pojavijo. Kdaj? Enkrat prej, drugič kasneje, saj so poleg glavnega razloga, prisotne še ostale težave sodobnega sveta. Katere so te težave?


To so: industrijski strupi, onesnaževanje vseh vrst, nezdrava industrijska hrana polna škodljivih dodatkov, parazitov in njihovih toksinov. Njihova prisotnost v telesu je vzrok mnogih bolezni, od katerih se nekatere uvrščajo med neozdravljive. Paraziti se pojavljajo povsod, tako je oblikovano življenje na Zemlji. V prehranski verigi, en organizem poje drugega. Nekateri ga jedo od zunaj (zveri, rastlinojedci), drugi, bolj usposobljeni, od znotraj. To so paraziti, ne vidimo jih, zato tudi ne vemo veliko o njih.


Odstraniti simptome bolezni in odpraviti vzroke bolezni, zaradi povratka organizma v normalno stanje, sta dve popolnoma različni stvari.


Zdravniki večinoma odstranjujejo bolezenske simptome, ampak poiskati vzroke in jih odpraviti, da ne delajo telesu ponovne škode, tega v ambulantah in bolnišnicah v večini primerov ne doživite, kajti potem, ko boste popolnoma ozdravljeni, ne boste več potrebovali njihovih uslug in zdravil. Si predstavljate, da bi bilo vsi ljudje zdravi? Bolnice, klinike, ambulante in lekarne ter vsa ostala industrija, ki je na njih vezana, vse našteto bi bilo odveč. Nihče ne bi potreboval njihovih uslug. Koliko ljudi bi ostalo brez službe? Koliko družb in tovarn bi propadlo? To bi bila velika svetovna kriza z usodnimi posledicami za človeštvo. In zato:


Potrebujemo bolne ljudi, ker jih veliko živi na ta račun – ampak ni potrebe, da ste to vi in vaši otroci!


Kaj torej storiti oz. kako naj mladi ohranjajo svoje zdravje in starejši ponovno pridobijo in potem vzdržujejo svoje zdravje na pravem nivoju. Nujni predpogoj je osebna disciplina, ne le delovne navade, predvsem pa pravi način življenja.

Vezani artikli
Gelmostop
Cena z DDV:
240,00 €
Gelmostop_mini
Cena z DDV:
120,00 €