Kontaktne Informacije
Gelmostop mini

Gelmostop mini

Program za čišenje telesa - Gelmostop mini
OEM:
20216
Cena z DDV:
120,00 €

Program Gelmostop mini

 

Kombinacija številnih zdravilnih rastlin in drugih snovi, ki vplivajo na različne telesne funkcije, od imunskega sistema, prebave do razstrupljanja in prečiščevanja telsa in vam tako pomagajo pri slabem počutju ter premagovanju stresa in napora.
Priporočljiv za otroke.

 

Vsebina kompleta:

HERACL, 1 kom
UNKARIA, 1 kom
RICH FIBER
 - vlaknine iz jagodičevja, 1 kom

ATLANT PLUS, 1 kom
HEPATOCHOLAN PLUS, 1 kom

 

Rezultat:

- Prečiščeno in razstrupljeno telo
- Zdrava jetra, ledvice in celoten gastrointestinalni trakt
- Dobro delujoč imunski sistem
- Zmanjšana utrujenost in izčrpanost
- Relaksacija in lažje premagovanje stresa in napora

 

Posledica vsega zgornjega je ODLIČNO počutje.

 

HERACL

Česen podpira in jača naravni imunski sistem. Navadni vratič pospešuje izločanje sokov iz gastrointestinalnih žlez in skrbi za zdravje črevesnega trakta. Semena grenivke lahko pripomorejo k mikrobiološki uravnoteženosti v telesnih organih in tkivih. Nageljnove žbice pomagajo ohranjati zdravo prebavo.

 

UNKARIA

Pripomore k imunskemu sistemu.

 

RICH FIBER - Vlaknine

Korenina pravega ingverja pomaga podpirati prebavo in pripomore k dobremu počutju. Alga klorela (Chlorella) pomaga iz telesa izločati težke kovine v kombinaciji s pektinom pa pomaga uravnavati tudi nivoje sladkorja in holesterola. Odlično deluje na delovanje mehurja, jeter in ledvic, to so organi, ki skrbijo za detoksifikacijo v telesu.

 

ATLANT PLUS

Navadni regret ima t.i. prebiotične lastnosti, torej pripomore k dobremu počutju v gastrointestinalnemu traktu. Rastlina koper se uporablja za pospeševanje prebave, prav tako pomaga podpirati zdravo delovanje jeter in stimulira izločanje prebavnih sokov ter pospešuje prebavo maščob. Velika kopriva med drugim podpira telesno vitalnost in pomaga, da imate v programu Gelmostop več energije. Poprova meta poleg relaksacijskih učinkov nudi tudi podporo zdravi prebavi, predvsem v želodcu. Uralski sladki koren pomaga in pripmore k izgubi telesne teže. Jerebika izboljšuje imunost in pomaga telesu premagovati stres in napor.

 

HEPATOCHOLAN PLUS

Pegasti badelj je ena izmed najbolj poznanih zdravilnih rastlin z vplivom na jetra, saj podpira njihovo zdravje, pripomore k detoksifikacijskemu delovanju jeter, jih ščiti kar se odraža v dodatnem delovanju pri prebavi in telesnem očiščevanju. Dodatno pomoč pri jetrni fuknkciji prispeva navadni regret ter hkrati pomaga uravnavati pH vrednost v želodcu.

 

“Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.“
“Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano“
“Shranjevati nedosegljivo otrokom!“

Sorodni izdelki
Heracl
Cena z DDV:
21,95 €
Unkaria
Cena z DDV:
17,99 €
Gelmostop
Cena z DDV:
240,00 €