B50 Vitamin kompleks – 100 tablet

22.00

Optimalen prehranski dodatek, ki prispeva k normalnemu delovanju procesov v našem telesu, pomaga vzdrževati spomin in možganske funkcije.

B50 Vitamin kompleks – 100 tablet
Količina: 100 tablet

Neto količina: 90g

Šifra: 005 Kategorija:

Opis

Optimalen prehranski dodatek, ki prispeva k normalnemu delovanju procesov v našem telesu, pomaga vzdrževati spomin in možganske funkcije. Kompleks B vitaminov prispeva k energiji našega telesa, k celični presnovi in celičnemu dihanju ter pri pretvarjanju zaužitih hranil v energijo. Skrbijo za naše razpoloženje in delovanje možganov. Holin skrbi za presnovo lipidov in vzdržuje normalno delovanje jeter. Biotin je pomemben za zdrave kosti, lase, košo in nohte ter za splošno vitalnost.

Holin prispeva k normalni homocisteinski presnovi, k presnovi lipidov. Za vzdrževanje normalnega delovanja jeter, za normalno nevrološko delovanje, podpira prenos živčnih impulzov, pomaga vzdrževati spomin in možganske funkcije.

Folna kislina ščiti leče v naših očeh. Pomaga vzdrževati normalen krvni pritisk s tem ko podpira elastičnost krvnih žil. Koristen za zdravo srce in zdrave arterije in krvne žile.

Biotin pomemben za zdrave zobe, kosti, lase, kožo in nohte, za vzdrževanje energije in splošne vitalnosti, za delovanje živčnega sistema, za metabolizem makronutrientov, za normalno psihološko delovanje. Prispeva k zdravim lasem, koži in nohtom.

Vitamin B1 za živčni sistem, energijski metabolizem, delovanje živčnega sistema in psihološke funkcije v telesu. Potreben za normalno delovanje srca.

Vitamin B2 za zdrave kosti, lase, kožo, nohte in zobe. Pomemben za živčni sistem, ohranjanje normalnih rdečih krvnih celic, ohranjanje normalne kože in vida. Pomaga pri metabolizmu železa. Ščiti pred oksidativnim stresom. Zmanjša utrujenost in izboljša psihično počutje

Vitamin B3 za zdrave kosti, lase, kožo, nohte in zobe.

Vitamin B5 za zdrave kosti, lase, kožo, nohte in zobe. Pomemben za vzdrževanje energije in splošne vitalnosti.

Vitamin B6 ima vlogo pri sintezi cisteina, prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalno delovanje živčnega sistema, normalno delovanje beljakovinskega in glikogenskega metabolizma. Normalno psihološko delovanje in normalna formacija rdečih krvnih celic.

Prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema, zmanjšanju utrujenosti. Pomemben za zdrave kosti, zobe, lase, kožo in nohte.

Vitamin B9 Uravnava krvi pritisk, koristen za zdrave arterije in žile ter zdravo srce. Pomaga pretvarjati energijo iz hrane. Pomemben za dober vid.

Vitamin B12 je potreben za normalno delovanje živčnega sistema, za normalno homocisteinsko presnovo, normalno psihološko funkcijo, za normalno tvorbo rdečih krvničk, za imunski sistem, za zmanjšanje utrujenosti in togosti, za zdrave lase, kožo, nohte, zobe, za splošno vitalnost. Ima vlogo v procesu delitve celic.

Sestavine: tiamin mononitrat, riboflavin, niacin, pantotenska kislina, holin, inozitol, PABA, piridoksin hidroklorid, zeliščne mešanice: (lucerna, vodna kreša, peteršilj, sojin lecitin, riževi otrobi) folna kislina, biotin, cianokobalamin,
Sredstva proti strjevanju: silicijev dioksid, magnezijev stearat, emulgator: rastlinska celuloza, želatina

Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12 in folna kislina v izdelku prispevajo k zmanjšanju utrujenosti

Uporaba: 1 tableta dnevno