INDOL ACTIVE – z vitaminom C

36.80

INODOL ACTIVE z inodole-3-karbinolom in vitaminom C

Prehransko dopolnilo – 40 kapsul

 

Opis

Artičoka podpira detoksifikacijo oz. razstrupljanje telesa, saj pomaga pri pretoku prebavnih sokov, ohranja zdrava jetra in pripomore k dobremu občutku v intestinalnem traktu. Vitamin C v obliki askorbil palmitata pripomore k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Sestavine: brokoli v prahu, izvleček listov artičoke, askorbinska kislina – vitamin C, indol-3-karbinol

Brokoli v prahu je posebej bogat z zaščitnimi spojinami, ki ščitijo celice in DNA pred oksidativno škodo, so bogati s spojinami, ki pomagajo iz našega telesa odpraviti strupene snovi. Poganjki brokolija pomagajo telesu, da varno nevtralizira in odpravi proste radikale. Pomaga ohranjati zdrav imunski sistem in podpira celično zdravje in njihovo funkcijo.

Izvleček listov artičoke se uporablja za prebavne težave, slabo delovanje jeter ter povišan holesterol. Preprečuje nastanek žolčnih kamnov, ker deluje holeretično. S tem se tudi pospeši izločanje holesterola.  Imajo močno antioksidativno delovanje.

Inodol-3-karbinol podpira celično zdravje in podpira razstrupljanje telesa. Je edinstveno bogata spojina, ki vsebuje žveplo imenovano inodol-3-karbinol.  Spodbuja zdravje srca in aktivno regulira hormone. Podpira zdravi prostato pri moških in zdravo tkivo dojk pri ženskah.

Uporaba: Odmerjanje: 1 do 2 kapsuli dnevno med obrokom. Prehransko dopolnilo uživajte vsaj 1 mesec.