Omega-3 1000mg – 350 mehkih kapsul

49.00

Del uravnotežene prehrane so tudi omega 3 maščobe, nujno potrebne so za normalno delovanje našega telesa

Omega 3 – mehke kapsule
Količina: 350 Softgel kapsul

Neto količina: 460g

 

Šifra: 007 Kategorija:

Opis

Del uravnotežene prehrane so tudi omega 3 maščobe, nujno potrebne so za normalno delovanje našega telesa. V našem telesu ne morejo nastajati oziroma nastajajo v premajhni količini. Prispevajo k nadzoru krvnih lipidov in s tem prispevajo k vaskularnemu sistemu. So zelo pomembne za imunski sistem, za zmanjševanje vnetij in preprečujejo strjevanje krvi.
Zmanjšujejo raven slabega holesterola v krvi. Pomagajo pri vzdrževanju zdravih sklepov in mobilnosti. Vzdržujejo zdrav prebavni sistem, so nežne za želodec, podpirajo čustveno ravnovesje, učinkovite za kardiovaskularni sistem, zdravo srce in normalen krvni tlak. Potrebne so za rast in razvoj, so material za gradnjo celic, vplivajo na vid, kožo, kri in regulacijo dejavnosti živčnega sistema.Ščitijo kožo pred močnimi UV žarki in kožo obdržijo zdravo.

So koristne med menstruacijami, PSM in menopavzo. Vitamin E je pomemben za zdrave zobe, kosti, lase, kožo in nohte. Ščiti naše oči. Niacin pomemben za pretok krvi ter zmanjšuje utrujenosti.

Maščobne kisline, pomagajo pri nadzoru krvnih lipidov in s tem prispevajo k zdravemu vaskularnemu sistemu. Je zelo pomembna za imunski sistem, pomaga ohranjati zdravo raven lipidov v krvi, zmanjšuje vnetja in preprečuje strjevanje krvi. Zmanjšujejo raven LDL holesterola. Pomagajo pri vzdrževanju sklepov, mobilnosti in zmanjšujejo jutranjo togost v sklepih. Omega-3 maščobne kisline EPA in DHA pomagata vzdrževati trajanje nosečnosti. Uživanje omega 3 maščobnih kislin med nosečnostjo poveča raven DHA v materinem mleku prav tako naj bi omega 3 podpirale nevronski in vizualni razvoj otroka v maternici.  Vzdržujejo zdrav prebavni sistem, so nežne za želodec, podpirajo čustveno ravnovesje, učinkovite za kardiovaskularni sistem, zdravo srce in normalen krvni tlak. Potrebne so za rast in razvoj, so material za gradnjo celic, vplivajo na vid, kožo, kri in regulacijo dejavnosti živčnega sistema.Ščitijo kožo pred močnimi UV žarki in kožo obdržijo zdravo. So koristne med menstruacijami, PSM in menopavzo.

Vitamin E je pomemben za zdrave zobe, kosti, lase, kožo in nohte. Ščiti naše oči. Regenerira vitamin C, Je antioksidant ki ščiti celice pred oksidativnim stresom. Nevtralizira proste radikale in ohranja zdravo srce. Zlasti pri starejših ljudeh pomaga pri spominu in zadrževanju zaznav.

Niacin pomaga pri nadzoru krvnih lipidov, holesterola in trigliceridov. Pomemben za vaskularni pretok krvi. Prispeva k normalnemu donosu energije metabolizmu, delovanje živčnega sistema in psihološkimi funkcijami. Potreben za normalno delovanje sluznice in kože. Zmanjša utrujenost.

Sestavine:

Aktivne sestavine v 2 kapsulah
Sestavina v 2 kapsulah % PDV *
Ribje olje 2000 mg **
EPA 360 mg **
DHA 240 mg **
E-vitmin (D-alfa-tokoferil acetat) 10 mg 80%
** dnevni vnos ni znan* PDV= Priporočen dnevni vnos

Uporaba: 2 kaspuli dnevno – zaželjeno med obrokom