Plastrum grelni obliži Lumbago

17.90

Za izdelavo tega izdelka se uporabljajo sodobne tehnike, ki sledijo terapevtskim načelom tradicionalne kitajske moksibukacije. Ta išče primarne vzroke bolezni z zdravljenjem in krepitvijo telesne odpornosti in odstranjuje patogene dejavnike. Za ta proizvod je značilna dvojna funkcija – moksibukacijska terapija in terapije z zelišči, ki aktivirajo prekrvavitev prizadetih delov in pospešijo obnavljanje prizadetih tkiv.

Pospešuje prekrvavitev in odpravlja zastoje krvi, uravnava meridiane in lajša bolečino. Z uporabo na akupresurni točki pomaga pri odpravljanju notranje bolečine od zunaj, zato ima ta proizvod vidne terapevtske učinke, je varen in NIMA TOKSIČNIH STRANSKIH UČINKOV.

Opis

Sestavine: Bosvelija ali indijsko kadilo, kitajska angelika, metino olje

Kdaj svetujemo uporabo: Uporablja se za napetost v ledvenem predelu, napetost v predelu križa, hiperostozo in druge simptome, kot so bolečina v predelu križa in otrplost v stegnih, ki je posledica zamašitve endokrine žleze ter zastoja qi energije in krvi.

1. Ob izbruhu bolečine: Obliž namestite neposredno na akupresurno točko. Uporabite en obliž dnevno.

2. V obdobju lajšanja bolečine: Obliž namestite neposredno na točko bolečine oz. na akupresurno točko Mingimen (vrata vitalnosti)

Uporaba: Razprite zaščitna krilca in odlepite odstranljiv papir ter prilepite oba dela zdravilnega obliža na kožo prizadetega območja. Po 30 minutah odstranite obliž za nadzor temperature in ga namestite na osrednji del tiste strani obliža, ki ne vsebuje zdravila, da se zniža njegova temperatura in se preprečijo opekline. Če imate občutljivo kožo pod obliž dodajte tanko tkanino.

Izdelka naj ne uporabljajo naslednje osebe:
-osebe s poškodovano in razdražljivo kožo
-osebe z alergijskimi reakcijami

Odmerjanje: En obliž greje cca 10 ur. Priporoča se uporaba enega obliža dnevno.