Plastrum grelni obliži za prostato

17.90

Za izdelavo Plastrum grelnih obližev se uporabljajo sodobne tehnike, ki sledijo terapevtskim načelom tradicionalne kitajske medicine. Težave s prostato so velik problem marsikaterega moškega.

Z našimi grelnimi obliži Plastrum se boste znebili bolečin in vnetij prostate, zmanjšali in normalizirali uriniranje ter izboljšali splošno počutje. Delovanje grelnega obliža je takojšnje, saj toplota in sestavine v obližu pozitivno vplivajo na počutje. Zaradi svoje velikosti in oblike niso vidni in moteči pod oblačili.

Opis

Sestavine: Železov prah, natrijev klorid, aktivirani ogljik, razširjen perlitni prah, vermikulit

Kdaj svetujemo uporabo: Uporabo grelnih obližev Plastrum za prostato priporočamo osebam z bolečinami v spodnjem delu trebuha, modih in presredku, osebam s pogostim in nočim uriniranjem, osebam s pekočim občutkom v sečnem traktu, pri težavah z uriniranjem ter pri težavah z glavobolom in slabostjo.

Uporaba: Koža naj bo pred namestitvijo obliža suha in čista. Odpremo plastičen ovoj in grelni obliž vzamem ven. Odstranimo zaščitno nalepko in ga namestimo na spodnji del trebuha pod spodnjice.

Priporoča se vsaj 14 dnevna terapija, da boste dosegli učinkovit nadzor nad ponavljajočimi težavami.

Izdelka naj ne uporabljajo naslednje osebe:
-osebe s poškodovano in razdražljivo kožo
-osebe z alergijskimi reakcijami

Odmerjanje: En obliž greje cca 10 ur. Priporoča se uporaba enega obliža dnevno.