Bolezenska stanja

BOLEZENSKA STANJA, ki jih povzročajo paraziti ali zajedalci v telesu

Paraziti – zajedalci v človeškem organizmu ustvarjajo idealno podlago za razvoj različnih bolezenskih stanj.

 

Uničujejo sluznico, hrustanec, zmanjšujejo energijo našega telesa, jejo vitamine ter minerale ter vse dobre stvari v našem telesu in z izločanjem toksinov zastrupljajo naše telo, ki slabi in izgublja odpornost.

Dokler parazitov – zajedalcev ne očistimo iz našega organizma je skoraj nemogoče, da bi bili zdravi in da bi bil naš organizem v dobri kondiciji.

Prisotnosti parazitov- zajedalcev velikokrat ne najdemo z normalno analizo krvi. V laboratoriju gledajo na številčnost krvnih elementov, gledajo mrtvo kri, zato ta pregled oz. analiza NI zanesljiva.

 

Če ste pri sebi opazili katerega od spodaj naštetih simptomov:

  • če se počutite slabo, bolno, izgoreto ali
  • slabo spite
  • imate glavobole
  • slabo kvaliteto nohtov, las, suho kožo,
  • prhljaj

 

 

..Zdravnik pa ne najde vzroka – diagnoze oz. nekega konkretnega bolezenskega stanja, potem je velika verjetnost, da imate v sebi parazite oziroma zajedalce. Velikokrat so razne angine, vnetja urinarnega trakta posledica parazitov oz. zajedalcev.

Najboljši način čiščenja parazitov oz. zajedalcev je z naravnimi prehranskimi dodatki .

 

Na tem področju so daleč najboljši ruski znanstveniki in doktorji. Pri njih je čiščenje parazitov – zajedalcev eno od najbolj pomembnih alternativnih zdravljen. Vsi predšolski otroci se očistijo z antiparazitskim programom preden začnejo obiskovati šolo. Vse ženske pred nosečnostjo naredijo program antiparazitskega čiščenja.

 

Ko se boste očistili parazitov v vašem organizmu boste opazili ogromno razliko v vašem počutju in kvaliteti življenja. Zmanjšala se vam bo želja po sladkem, saj imajo paraziti najrajši sladkor (hrana za parazite), zmanjšala se vam bo telesna teža, napihnjenost, ne boste več utrujeni in zaspani ter brez volje.

Po antiparazitskem čiščenju se boste počutili močni in polni energije.

Naročite se na svetovanje kapljice žive krvi še preden bo prepozno.

Svetovanja izvajamo v Kranju, naročite se lahko na naši telefonski številki 040 775 778 ali preko email naslova info@dianatura.com

Več o analizi kapljice žive krvi si lahko preberete tukaj