Izločanje žolča

Zakaj je kri gosta?

Zastoj izločanja žolča

Prvi razlog je – dehidracija, drugi – zastoj izločanja žolča. Brez zadostne količine žolča in sokov trebušne slinavke, se hrana ne more prebaviti.

 

 

Potrebno je koristiti izdelke, kateri pospešujejo izločanje žolča (izdelke rastlinskega izvora – npr. Hepatoholan), kateri pospešuje in izboljšuje prebavo hrane, ne glede na to, kakšnega izvora je hrana.

Žolč omogoča trebušni slinavki, da razkroji maščobe in hidrate. Tako bo različna hrana bolje prebavljena, nato pa bolje absorbirana. Onemogoči prehod neprebavljenih ostankov hrane v kri, kar vpliva na kakovost in gostoto krvi.

 

Kako lahko pomagate sami sebi in izboljšate izločanje in pretok žolča?

 

Uporabite preprosto vajo-masirajte si trebuh na področjih takoj pod rebri. Masiramo, ko se zbudimo in pred obroki. Lahko v kateremkoli položaju- ležečem, sedečem ali stoječem. Začnite na sredini desne strani pod rebri in počasi, nežno (kot bi se sprehajala mačka) pritiskajte na trebuh in se pomikajte prosti sredini trebuha. Nato enako na levi strani. Postopek večkrat ponovite. V primeru, da začutite bolečino se ustavite na tem mestu in držite tako dolgo, da bolečina ne popusti. Če občutite bolečine pomeni, da obstaja težava, torej je masaža potrebna vsako jutro in pred vsakim obrokom. Da rešimo težavo, odpravimo bolečine in preprečimo nastanek novih. Tako pomagamo sami sebi, da se žolč bolje izloča in stimulira trebušno slinavko, da izloči svoje sokove.

 

  • Če nimamo dovolj žolča, potem se del hrane pretvori v holesterol.
  • Če obstajajo zastoji v izločanju žolča, se kalcij ne absorbira.
  • Če so težave pri izločanju žolča, se ustvarja primerna podlaga za razvoj bakterij in parazitov, kajti oni ne marajo žolča, žolč je naravni antibiotik- ubija parazite in mikroorganizme!

 

Lahko se pravilno prehranjujete, ampak če imate zastoje pri izločanju žolča, del nerazkrojenih maščob prehaja v krvni obtok. V nasprotnem primeru, če je žolča dovolj, je hrana dobro prebavljena. V krvi so samo koristne snovi in kar je najvažnejše- ni podlage za razvoj mikroorganizmov – bakterij in parazitov ne bo, žolč jih ubija! Kajti žolč razgradi njihovo hrano (vse kar smo mi pojedli) in tako stradajo.

Trije načini BOJA PROTI PARAZITOM

  • Odstranite jih iz telesa z generalnim čiščenjem telesa, s krepitvijo imunskega sistema
  • Ne dajte jim hrane, na račun zastoja izločanja žolča, kajti paraziti živijo v človeku, če imajo kaj jesti
  • Z režimom pitja čiste vode izboljšajte kislost krvi. Paraziti obožujejo kislo.

 

Zapomnite si: Če obstaja zastoj v izločanju žolča potem je porušeno razkrajanje, prebavljanje hrane, ustvarjena je podlaga za razvoj mikroorganizmov. Seznanjeni ste o tem, zakaj je pomembno, držati se režima pitja čiste vode in glede normalnega izločanja žolča in pretoka le-tega. Pomembno je zaradi gostote krvi kajti pregosta kri privede do marsikaterih težav, ki se ne morejo pozdraviti z zdravili, če se zdravniki še tako trudijo. Sedaj vidite, da sami sebi lahko najbolj pomagate in to lahko storite že takoj zdaj.

 

  • Držite se režima pitja čiste vode
  • Blago si masirajte področje trebuha takoj pod rebri (prsnim košem)
  • Začnite z generalnim čiščenjem organizma
  • Ohranjajte vaše zdravje, krepite imunski sistem

 

Če svojega zdravja ne zanemarjate ga boste ohranili vrsto let. V primeru, da je porušeno potem ga je potrebno postaviti v prave okvire in ga povrniti nazaj v »pravo stanje«.

Ne pozabite, da je pri tem potrebno generalno čiščenje telesa 2x letno (spomladi in jeseni). Prvi tretma je potrebno izvesti v celoti, nato pa se preventivno (za ohranjanje osvojenega položaja) izvaja mini program, kateri zahvaljujoč naravnim, rastlinskim sestavinam, regulira izločanje žolča in prav tako njegov pretok, čisti kri in pospešuje limfo.

Obstaja kaj pomembnejšega za življenje, kot našteto?

 

TO NI OBIČAJEN POSTOPEK, ZAHTEVA ZNANJE, DISCIPLINO IN ODGOVORNOST DO SAMEGA SEBE.

– Da si pridobite znanje, vam bomo pomagali,
– Disciplina je odvisna od vas samih,
– Preparati programa za čiščenje telesa, pa bodo vaši glavni pomočniki.

Naši paketi protiparazitskega čiščenja telesa