Nosečnost

Priprava na NOSEČNOST

Bodoči  starši morajo vedeti, kako se pripraviti na nosečnost in se izogniti težavam med nosečnostjo in po rojstvu otroka. Razvoj in zdravje otroka v prihodnosti, sreča v družini je veliko odvisna od zdrave nosečnosti.

 

 

Najpreprostejši enocelični zajedavci napadajo plod, ko je še v maternici. Za boj proti njim pa se ne smejo uporabljati antibiotiki, sevanje ali operativni posegi, da ne bi poškodovali samega ploda. Zato se morate pripraviti na nosečnost, očistiti se parazitov in nakopičenih strupov.

Protiparazitsko čiščenje pred nosečnostjo

Posledice črevesnega razvoja ascarisa so za bodoče matere zelo nevarne. Ličinke Ascarisa prehajajo skozi posteljico in se naselijo v telesu ploda, na mestih, ki jim jih omogoča genetika otroka.

Če gre za MOŽGANE, potem matere lahko pričakujejo težaven porod, ki mu bo sledil pogost obisk pediatrov in verjetno vseživljenjska oskrba otroka.

Če so PLJUČA, potem jih pričakujemo v fazi dojenja, otrokovega stalnega prehlada, bronhitisa, pljučnice, praktično stalnega zdravljenja z antibiotiki.

Če imate hišnega ljubljenčka in se pripravljate na zanositev, potem MORATE uporabiti protiparazitni program, še posebej, če svojega ljubljenčka ne očistite pred zajedalci trikrat na leto! Jajca in ličinke preprostih zajedavcev vstopijo v telo in napadajo različne vrste celic, običajno naseljujejo centralni živčni sistem in mišice. Razmnoževanje znotraj celice traja, dokler celica ne poči iz množice mikrobov, ki nato naseljujejo sosednje celice. Tako mati kot bodoči otrok sta izpostavljeni tej nevarnosti.

 

V ČASU NOSEČNOSTI JE POSEBNA NEVARNOST TOKSOPLAZMA

 

Če obstaja toksoplazma, plod običajno umre – splav se pojavi med nosečnostjo, pojav je precej pogost, zdravniki pa ne navajajo vzrokov. Če plod preživi se pri otrocih poškodujejo živčni sistem, oči in drugi organi, postanejo večno onesposobljeni in za njih skrbijo starši in družba. Ena izmed takšnih posledic je t.i. “Downov sindrom.”

 

Glede na preglede drugih. Fullera Torry z medicinskega raziskovalnega inštituta Stenly obstaja povezava med okužbo s toksoplazmozo in razvojem človeške shizofrenije. Ta parazit je znan po napadu astrocitnih celic, ki obdajajo nevrone. Takšni simptomi se pojavijo tudi pri shizofreniji. Po statističnih podatkih nosečnice, ki imajo povečano število protiteles proti toksoplazmi, rodijo otroke, ki kasneje podležejo shizofreniji.

Osebe, ki so se okužile preko svojih staršev, živijo krajše za 10 do 15 let.

 

ELISEEVA, zdravnik-parazitolog, kandidat medicinskih znanosti, avtor številnih uspešnic o parazitologiji, pravi:

“Danes lahko z gotovostjo rečemo, da je uničevalni učinek preprostih zajedavcev, gliv, črvov, ki naseljujejo človeško telo, vzrok skoraj vseh resnih bolezni. Vdor mikrobov v telo človeka – ni le znak v prizadevanju, da bi pokorili vso naravo. To je začetek boja za uničenje ene sestavine narave (človeške civilizacije), ki noče živeti po svojih zakonih in v sozvočju z njo. Vojaško polje tega boja je fizično telo vsakega od nas. ”

 

Mednarodna zdravstvena organizacija je problem invazij črvov in zajedavcev postavila na tretje mesto takoj po aidsu in raku.

Danes vsi zdravniki soglasno trdijo, da je prisotnost parazitskih oblik pri ljudeh vzrok za več kot 80% bolezni. Bodisi so neposreden vzrok bodisi so patološke spremembe v organih kot posledica delovanja njihovih strupov in odpadnih snovi. Torej osnova vseh bolezni je zastrupitev organizma s toksini tistih zajedavcev, ki živijo v njem.

 

Kandidatka bioloških znanosti, članica Ruske akademije bioloških znanosti, pravi:

“Če je organizem že okužen s paraziti, zdrav način življenja brez predhodnega čiščenja pred paraziti težave ne reši!”

Lahko se zdravo prehranjujete, se ukvarjate s telesnimi aktivnostmi, upoštevate vsa navodila zdravnika ampak, če imate v telesu zajedavce oz. parazite je prihodnost otrok v nevarnosti. Organizem bodoče matere je pripravljen na nosečnost in plod, ki se bo izoblikoval. Za zagotovitev varne nosečnosti je potrebno, da se bodoča mati resno pripravi na nosečnost.

Če je vaš cilj izbrati najboljši način za rojstvo zdravega otroka, potem najprej očistite svoje telo in tako ustvarite optimalne pogoje za spočetje in razvoj dojenčkov.

 

Ruski znanstveniki so ustvarili poseben program čiščenja telesa od parazitov, ki na splošno očisti telo in ga pripravi na resen dogodek: rojstvo zdravega otroka.

To je program postopnega čiščenja celotnega organizma. Sproščanje zajedavcev in njihovih odpadkov poteka korak za korakom, začenši z organi, kot so črevesje, jetra, žolčni kanali, ledvice in konča s čiščenjem vsake celice v telesu, traja pa najmanj 50 dni.

V osnovi se vzpostavi optimalna raven hormonov, kar pomeni – izboljšana je reproduktivna funkcija in zmožnost zanositve zdravega otroka. Poleg tega bo zelo lepo, da bo vaš dojenček živel v tako čisti in udobni “hiši” vseh 9 mesecev.

Priprava na nosečnost je potrebna iz večih razlogov

 

V zadnjih 100 letih je človek prešel iz 100% čiste naravne prehrane v hrano, ki se proizvaja v umetnih pogojih z uporabo različnih kemičnih sredstev med gojenjem, predelavo, pakiranjem in celo uporabo. Dodajo se številni stimulansi rasti in uporabljajo celo gensko spremenjene izdelke. In v tem kratkem času se naši organizmi niso prilagodili toliko škodljivim snovem. To vodi do onesnaženja vseh organov in motenj njihovega naravnega dela. In v tej motnji paraziti najdejo plodna tla zase.

 

 

Spolno prenosljive okužbe, ki se povečujejo zaradi sodobne vrste komunikacije, razuzdanega življenja in zlorabe strasti, so prava “bomba z zapoznelim učinkom“. Ženska že vrsto let niti ne ve, da je okužena, kar povzroča ogromno škodo ženskemu organizmu in s tem povzroča obstrukcijo jajcevodov, ciste na jajčnikih, fibroide, rak materničnega vratu. Med nosečnostjo bolezen izstopi iz svojega “skrivališča” in povzroči okužbe ploda, na drugi strani pa se odpadni produkti mikroorganizmov odlagajo v ženskih genitalijah.

 

STRES

Ker nadzor nad vsemi življenjskimi procesi v telesu opravlja živčni sistem, se mora na to sfero pripraviti tudi bodoča mati. Če je človek dlje časa v stresnem stanju ali depresiji, skorja nadledvične žleze izloča presežek kortikosteroidnih hormonov, kar neizogibno vpliva na telo.

 

NOVOROJENČKI

Ker je novorojenček del staršev, so njegove bolezni nadaljevanje spopadajočega se zdravja njegovih staršev. Pripravljate se kot starš, nato pa še svoje telo pripravite na ta resni dogodek, opravite splošno čiščenje svojega telesa. To je pomembno tako za ženske kot za moške.

Otroku omogočite veselje in zdravo življenje, izvedite preventivno protiparazitsko čiščenje telesa pred spočetjem kot pripravo na nosečnost!

 

 

PRIPRAVA NA NOSEČNOST PRI ŽENSKAH MED 30 IN 40 LETOM STAROSTI

 

Žalostna statistika – verjetnost rojstva otroka z Downovim sindromom in drugimi resnimi okvarami pri ženskah, starejših od 20 let, je približno 0,1%, po 45. letu pa doseže 3%, kar je 30-krat več. S starostjo človeško telo postopoma postane odlagališče industrijskih strupov in naselij zajedavcev in tako naselijo plod v poznih letih nosečnosti.

Narava je ustvarila močan mehanizem za povezovanje moških in žensk, vendar oba prevzemata odgovornost za rezultat. Moški se lažje pripravi na spočetje otroka.

Moški in ženski reproduktivni organi ne spominjajo drug na drugega, ampak:

 • če moški popije preveč alkohola
 • ne skrbi za svoje zdravje
 • pogosto kadi
 • uporablja antibiotike
 • uživa hitro hrano
 • pije industrijske gazirane pijače, nato zaman lahko upa na zdrave potomce v 20. in 40. letu življenja.

 

Vendar pa je dovolj, da močnejši spol izključi vse svoje škodljive navade 2,5 meseca pred spočetjem in upa na zdrave potomce, kajti približno v tem času se lahko v njih oblikujejo zdrave semenčice.

V ženskem telesu je vse veliko bolj zapleteno. Medtem, ko so še v materini maternici, so za dekleta ustvarjena vsa jajčeca, ki bodo v njej dozorela od trenutka polnega zorenja do menopavze. Ko čas mineva, se kakovost jajčec postopoma zmanjšuje.

Uživanje zdrave hrane in pitje čiste vode

Pravilna prehrana med nosečnostjo

Upoštevanje režima pitja čiste vode je ključnega pomena za vsakega človeka. Vsak je odgovoren za svoje zdravje – to je stvar vsakega posameznika. Kar pa se tiče staršev, ki dajejo življenje novi osebi, se ta odgovornost poveča zaradi zdravstvenega stanja njihovega otroka v prihodnosti.

Bodite pozorni, kakšno vodo pijete. Voda mora biti po svojih značilnostih čim bližje gorskim izvirskim vodam. Obstaja število vodnih aparatov in filtrov, ki takšno vodo izdelujejo iz vode iz pipe.

Po podatkih doktorja medicinskih znanosti akademika Yu.A.Rachmanina je visoka kakovost z vrhunskimi fizikalnimi in kemijskimi lastnostmi vodilni dejavnik zdravja ljudi.

Po podatkih Inštituta za prehrano Ruske akademije znanosti se v človeško telo s hrano vnese premajhna količina biogenih elementov. Manjkajoča količina se lahko dopolni z uporabo pitne vode s potrebno kemično sestavo in fizikalno zgradbo. Voda je osnova in vir življenja, ima svojo strukturo, si zapomni in prenaša informacije, zahvaljujoč njej je na Zemlji življenje.

 

 

PARAZITI potrebujejo tekoče okolje za razvoj

Življenje parazitov temelji tudi na vodi, njihov razvoj od jajčeca do ličinke poteka v krvi organizma gostitelja. Tako kot ljudje se tudi plod razvije iz jajčeca v vodnem okolju maternice.  Človek je zgrajen iz približno 70% vode. V telesu ni procesa, ki ni povezan s presnovo in, ki bi potekal brez sodelovanja vode.

 

Sestavni del izmenjave je vodna bilanca:
 • možganske celice – voda 75-85%
 • 90% vode je v krvi
 • jetra, ledvice, mišice vsebujejo 75-80% vode
 • kosti – 20-30%
 • maščobno tkivo – 10-12%

 

Čiščenje organizma je nemogoče brez čiščenja celic, ki ga sestavljajo in to je mogoče doseči le z uporabo prave pitne vode, katere naloga je, da vstopijo v celico, tja pripeljejo hranila in od tam pobirajo odpadke in toksine ter jih odpeljejo ven. Pomemben postopek, na katerem temelji vse življenje na Zemlji!

Sestavni deli programa čiščenja telesa od parazitov oziroma zajedalcev,  transformirajo toksine, vendar s pravilnim režimom uporabe pitne vode. Voda očisti vse celice, vendar ne vsaka voda, ampak tiste, ki ima potrebne parametre za vstop v celico. Nato se ustvarijo pogoji za izgon toksinov iz celice. Režim pravilne rabe vode je čiščenje organizma, pa tudi vsakodnevno “brisanje prahu v stanovanju z vlažno krpo”. Kar v prevodu pomeni, da je potrebno vsak dan skrbeti za svoje telo.

Naročite se na analizo kapljice žive krvi

Svetovanja izvajamo v Kranju, naročite se lahko na naši telefonski številki 040 775 778 ali preko email naslova info@dianatura.com
Več o analizi kapljice žive krvi si lahko preberete tukaj

Poglejte si naše pakete za čiščenje telesa