Zdrav način življenja

Najboljša preventiva!

Pravilen življenjski slog

Človek je del narave, zato je odnos do samega sebe in do narave, pomemben za preživetje, za obstanek. Rastline, trava, sadje in zelenjava so osnova za obstoj vseh živih organizmov. Iz anorganskih snovi ustvarjajo organske, ki tvorijo žive organizme.

 

Hipokrat je rekel: »Hrana naj bo zdravilo in zdravilo naj bo hrana.«

 

 

Če se zamislite nad temi besedami očeta medicine potem veste, da zdravila, ki jih sodobna medicina uporablja za zdravljenje raznih bolezni ne morejo biti naša hrana. Iz česar sledi, da nas ne morejo pozdraviti. Bomo zaradi tega zavrgli Hipokratovo trditev? Ne bi bilo čudno, če bi vsemogočne farmacevtske družbe to zares storile in prenehale upoštevati svetovni zdravstveni kodeks. Uradna medicina zdravi s kemoterapijo z drugimi besedami, s sintetičnimi zdravili.

 

Rezultati so dobri, vendar za kakšno ceno organizma? Tu plača največ naš imunski sistem, ker:

 

VSAKO SINTETIČNO ZDRAVILO PREDSTAVLJA KEMOTERAPIJO!

 

 

 

Žalostno je, ker so kemoterapije deležni tudi otroci, kateri tako rekoč od rojstva naprej uživajo zdravila. Pozabljamo, da ima naš organizem svoje obrambne mehanizme, od samega človekovega obstoja naprej. Človeštvo je preživelo številne stiske, sicer nas danes ne bi bilo. Vedno se najde rešitev kako rešiti zdravstvene zaplete in težave, vendar je pomembno, da se zdravila dobra za organizem in ne da ga še bolj uničujejo – človek je sam odgovoren zase.

 

Otrokom je še lažje pomagati pri zdravstvenih težavah, poznati moramo le vzrok nastalih težav in vsa »zdravila« najdemo v naravi oz so naravna sredstva, na katera je telo navajeno in jih ne zavrača kot nekakšne tujke, ampak jih jemlje kot hrano.

Kemična sredstva – zdravila za lajšanje simptomov zagotavljajo vidne, hitre rezultate, nihče pa ne pomisli kakšno škodo lahko naredijo na različnih organih in naših telesnih sistemih.

Ne pozabimo – eden od glavnih faktorjev zdravega organizma – so naravne, rastlinske snovi in ne sintetične kemikalije.

 

Zakaj je tako? Zaradi denarja in dobička! K čim večjemu dobičku teži vsaka industrija, prav tako farmacevtska. Več kot bo bolnih, večji dobiček bo imela farmacevtska industrija. Denar je ustvaril to civilizacijo, verjetno jo bo tudi uničil. Torej v teh težkih razmerah, naj vsak ravna v skladu s svojo zavestjo in svojim znanjem – prizadevajmo si za zdrav življenjski slog!

Sintetična zdravila ne zdravijo, nimajo življenjske energije, gre za vnašanje tujih snovi- drog v telo, v sebe vnesemo mrtvo snov, ki je telesu neznana in tuja. Zdravniki in farmacevti se največkrat osredotočijo na točno določen del telesa namesto, da bi na telo gledali kompleksno kot na sistem. Za vsak del telesa obstaja zdravnik specialist in tako se določen del zdravi tako kot, da je ločen od ostalega telesa. Kadar je slab samo en organ se to odraža na celotnem telesu. Več let, ko se jemljejo določena zdravila, več je prizadetih organov. Nad tem se velja zamisliti.

 

Farmacevtska in medicinska industrija potrebuje čim več obolelih. Ne postanimo njihova redna stranka. Kako? Živimo zdravo.

Splošno ČIŠČENJE ORGANIZMA

Umivamo se vsako jutro in vsak večer, pomivamo posodo, sesamo, brišemo prah, pomivamo tla, odnašamo smeti, … Gre za vzdrževanje čistoče v skupnosti, v kateri živimo. Vzdržujemo čistočo naših domov, našega telesa, stanovanj, oblačil…

Kdo pa bo očistil oz skrbel za čistočo našega organizma? Naš organizem smo mi sami, od čistoče le-tega je odvisno tudi, ali bomo lahko pomivali posodo, brisali tla, sesali,…
Mi sami! To je pomembno. Od nas samih je odvisno naše zdravje, ne od lekarn, klinik in bolnišnic. Nas mora skrbeti čistoča notranjih organov, od njihovega nemotenega delovanja je odvisno naše življenje.
Vsak od nas je že bil kdaj pri zdravniku. Pomislite kaj so vam govorili. So vam povedali, od česa oz zaradi česa je prišlo do nastale težave in kaj je potrebno storiti, da se ne ponovijo? Niso.

 

Večina nas je šla po sledeči poti:
Simptomi so takšni in takšni, tukaj imate recept, pojdite do lekarne, kjer dobite zdravila, pozdravite se, kontrolni pregled čez nekaj časa (večinoma nas na hitro odpravijo, saj se zdravnik, zaradi dolgih čakalnih vrst, ne more posameznemu bolniku posvečati dve uri). In nato. Hitro se pozdravimo. Kajne? Nismo pozdravljeni, odstranjeni so le simptomi bolezni, sam vzrok pa ne. Organizmu je še slabše, namesto, da se bori s svojim imunskim sistemom, vanj vnesemo sintetična zdravila. Tegobe se velikokrat zopet pojavijo. Kdaj? Enkrat prej, drugič kasneje, saj so poleg glavnega razloga, prisotne še ostale težave sodobnega sveta.

 

Katere so te težave?

  • industrijski strupi
  • onesnaževanje vseh vrst
  • nezdrava industrijska hrana polna škodljivih dodatkov, parazitov in njihovih toksinov.

 

Njihova prisotnost v telesu je vzrok mnogih bolezni, od katerih se nekatere uvrščajo med neozdravljive. Paraziti se pojavljajo povsod, tako je oblikovano življenje na Zemlji. V prehranski verigi, en organizem poje drugega. Nekateri ga jedo od zunaj (zveri, rastlinojedci), drugi, bolj usposobljeni, od znotraj. To so paraziti, ne vidimo jih, zato tudi ne vemo veliko o njih.

Odstraniti simptome bolezni in odpraviti vzroke bolezni, zaradi povratka organizma v normalno stanje, sta dve popolnoma različni stvari. Zdravniki večinoma odstranjujejo bolezenske simptome, ampak poiskati vzroke in jih odpraviti, da ne delajo telesu ponovne škode, tega v ambulantah in bolnišnicah v večini primerov ne doživite, kajti potem, ko boste popolnoma ozdravljeni ne boste več potrebovali njihovih uslug in zdravil.

Si predstavljate, da bi bilo vsi ljudje zdravi? Bolnice, klinike, ambulante in lekarne ter vsa ostala industrija, ki je na njih vezana, vse našteto bi bilo odveč. Nihče ne bi potreboval njihovih uslug. Koliko ljudi bi ostalo brez službe? Koliko družb in tovarn bi propadlo? To bi bila velika svetovna kriza z usodnimi posledicami za človeštvo.

In zato: Potrebujemo bolne ljudi, ker jih veliko živi na ta račun – ampak ni potrebe, da ste to vi in vaši otroci!

 

Kaj torej storiti oz kako naj mladi ohranjajo svoje zdravje in starejši ponovno pridobijo in potem vzdržujejo svoje zdravje na pravem nivoju.

 

Prvi korak: GENERALNO ČIŠČENJE ORGANIZMA

Nujni predpogoj je osebna disciplina, ne le delovne navade, predvsem pa pravi način življenja. Kaj storiti, ko nekaj v telesu ne deluje pravilno? Če ne gre za res hudo poslabšanje je prvi korak čiščenje telesa. Če gre za hudo poslabšanje ga je potrebno odpraviti ne glede na škodo, ki ga naredi telesu potem pa telo očistiti.

 

Kako očistimo telo?
Najbolj popolno čiščenje telesa traja 50 dni v domačem okolju, ne potrebujemo nadzora zdravnika, potrebujemo le antiparazitni program čiščenja telesa.

 

Program očisti telo vseh strupov na ravni vsake telesne celice:

  • prebavila
  • jetra
  • kri
  • limfni sistem
  • uniči do 100 vrst parazitov v vseh fazah njihovega razvoja
  • pomaga jetrom ter imunskemu sistemu
  • pomaga telesu pri obnavljanju poškodovanih tkiv.

Gre za znanstveno zasnovan program, delo znanstvenikov ruske akademije znanosti, ki je prestal klinične preizkušnje in deluje v skladu z njimi. Je trenutno najboljši program za čiščenje telesa od zajedalcev in parazitov.

Očistite se od zajedalcev in parazitov ter zaživite svoje življenje