• Tel: 040 775 778
Open

OSNOVA ZA ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA JE ANTIPARAZITNO ČIŠČENJE IN RAZSTRUPLJANJE CELEGA ORGANIZMA

Patogeni organizmi, virusi, gljivice, bakterije in veliko drugih prehodnih oblik naseljuje človeški organizem, kot tudi vso okolico v kateri bivamo. Ko nas napadejo virusi in bakterije, je reakcija opazna takoj. Pojavi se vročina, vnetje, prehlad, kašelj in slabost. Invazija parazitov- zajedalcev pa se ne dogaja izrazito, ampak potiho in dolgo. S tem pojavom organizem počasi slabi, imunski sistem je slab, zato  se počutite slabo in utrujeno. Ko se pojavijo te znaki je to ALARM ZA MOŽNOST PARAZITOV OZ. ZAJEDALCEV V ORGANIZMU.

NAJBOLJ PRIMERNO OKOLJE ZA BIVANJE PARAZITOV- ZAJEDALCEV? V ČREVESJU ČLOVEKA IN ŽIVALI. Zakaj?
Tam je stalna temperatura, je dovolj hrane in vse je dobro zaščiteno pred zunanjim vplivom. Pot od ust do analne odprtine, ni v celoti sestavni del našega organizma. Tam ni krvi, limfe, tkiv, niti medceličnega prostora. To je zaprt objet prostor, ki je del zunanje sredine v kateri so idealni pogoji za naselitev in življenje mikroorganizmov. Enako kot pri rastlini korenine, ki vpijaja hrano iz zemlje. Tudi črevesne resice vpijajo hranilne snovi iz prebavljene hrane. Tukaj je prisotna koristna oz. dobra črevesna flora, kot tudi škodljiva ali slaba črevesna flora. Med njima je neprestana borba za obstoj. Dobra oz. koristna črevesna flora je kot del našega imunskega sistema. Organizem živi z njo v simbiozi, njej daje hrano, ona pa nas varuje in ščiti pred patogenimi – škodljivimi  mikroorganizmi, ki prihajajo v naš organizem preko hrane in vode. Če v ta prostor istočasno z hrano in vodo vnesemo tudi bakterije, jajčeca parazitov oz. zajedalcev ali spore gljivic in in le te preživijo proces prebavljanja hrane  ta prostor postane RAJ ZA PARAZITE OZ. ZAJEDALCE IN GLJIVICE. Od tam naprej pa se paraziti – zajedalci  pri ljudeh lahko naselijo v tkiva in organe. Ta proces, pa je lahko zelo nevaren, ker poškodujejo tkiva, tvorijo se tumorji, ciste in z svojimi toksini zastrupljajo organizem.

Naročite se na svetovanje kapljice žive krvi še preden bo prepozno. Svetovanja izvajamo v Kranju, naročite se lahko na naši telefonski številki 040 775 778 ali preko email naslova info@dianatura.com

Več o analizi kapljice žive krvi si lahko preberete tukaj