Paraziti – zajedalci v človeškem organizmu ustvarjajo idealno podlago za razvoj različnih bolezenskih stanj. Uničujejo sluznice, hrustanec, zmanjšujejo energijo našega telesa, jejo vitamine in z izločanjem toksinov zastrupljajo naše telo, ki slabi in izgublja odpornost. Dokler parazitov – zajedalcev ne očistimo iz našega organizma je skoraj nemogoče, da bi bili zdravi in da bi bil naš organizem v dobri kondiciji. Prisotnost parazitov- zajedalcev velikokrat ne najdemo z normalno analizo krvi. V laboratoriju gledajo na številčnost krvnih elementov, gledajo mrtvo kri, zato ta pregled oz. analiza NI zanesljiva. Če se počutite slabo, bolno, izgoreto ali slabo spite, imate glavobole itd. zdravnik pa ne najde nekega vzroka- diagnoze oz. nekega konkretnega bolezenskega stanja. Imate slabo kvaliteto nohtov, las, suho kožo, prhljaj potem je velika verjetnost, da imate v sebi parazite oz zajedalce. Velikokrat so razne angine, vnetja urinarnega trakta posledica parazitov oz. zajedalcev.
Najboljsi način čiščenja parazitov oz. zajedalcev je z naravnimi prehranskimi dodatki .Na tem področju so daleč najboljši ruski znanstveniki in doktorji. Pri njih je čiščenje parazitov – zajedalcev eno od najbolj pomembnih alternativnih zdravljen. Vsi predšolski otroci se očistijo z antiparazitskim programom preden začnejo obiskovati šolo. Vse ženske pred nosečnostjo naredijo program antiparazitskega čiščenja.
Ko se boste očistili parazitov v vašem organizmu boste opazili ogromno razliko v vašem počutju in kvaliteti žvljenja. Zmanjšala se vam bo želja po sladkem, saj imajo paraziti najrajsi sladkor (hrana za parazite), zmanjšala se vam bo telesna teža, napihnjenost, ne boste več utrujeni in zaspani ter brez volje.
Po antiparazitskem čiščenju se boste počutili močni in polni energije.

Preverite ali imate parazite oz. zajedalce v vašem organizmu z analizo kpljice žive krvi. Naročite se na svetovanje pri nas na email naslov info@dianatura.com ali na telefonski števliki 040 775 778.

Očistite svoje telo od zajedalcev in zadihajte s polnimi pljuči.