HEPATOCHOLAN PLUS s silimarinom

24.50

HEPATOCHOLAN PLUS s silimarinom

Neto količina: 33.6g
60 kapsul

Pegasti badelj je ena izmed najbolj poznanih zdravilnih rastlin z vplivom na jetra, saj podpira njihovo zdravje, pripomore k detoksifikacijskemu delovanju jeter, jih ščiti kar se odraža v dodatnem delovanju pri prebavi in telesnem očiščevanju. Dodatno pomoč pri jetrni funkciji prispeva navadni regrat  ter hkrati pomaga uravnavati Ph vrednost v želodcu.

Kategorija:

Opis

Koren regrata: čisti jetra, pomaga pri alergijah, znižuje holesterol in se priporoča ženskam po menopavzi. Regrat ima zelo veliko moč pri uničevanju rakastih celic, zdravih celic pa pri tem ne obremenjuje. Regenerira jetra, znižuje holesterol v krvi in vsebuje vitamin K, A, B6, tiamin, riboflavin, vitamin C ter ogromno mineralov.

Pesa v prahu je zelo hranljiva, vsebuje veliko vlaknin in je bogata z vitamini A,B,C, kalijem, magnezijem in železom. Podpira vzdržljivost ter nivo energije v telesu.

Srpasta prerast v prahu deluje protivnetno, stimulira imunski sistem, ščiti srce in krvne žile ter ščiti jetra. Povečuje celično aktivnost in znižuje možnost strdkov v krvi.

Izvleček listov artičokese uporablja za prebavne težave, slabo delovanje jeter ter povišan holesterol. Preprečuje nastanek žolčnih kamnov, ker deluje holeretično. S tem se tudi pospeši izločanje holesterola.  Imajo močno antioksidativno delovanje.

Silimarin ali pegasti badelj, je zelo cenjeno zelišče. Ščiti in regenerira jetra ter jih ohranja zdrava.

Sestavine:  koren regrata, pesa v prahu, srpasta prerast v prahu, izvleček listov artičoke, silimarin.

Uporaba: 3x dnevno 1 kapsulo med obrokom. 
Prehransko dopolnilo uživajte 2 do 3 tedne. Po enem mesecu lahko program ponovite.